Mimoza Nebiaj:Sa herë


Nga Mimoza Nebiaj

Sa here jemi grindur,

Sa here jemi share,

Sa here kemi bërtitur,

Sa here jemi mërzitur,

Sa here nervat,

Ja bëjmë kaçurrel,

Njeri- tjetrit,

Sa here te them te urrej,

Sa here te them harromë

Sa here me le me ore te tera,

Dhe nuk me shkruan,

Dhe unë te marre inat

Ik se ste dua,

Kur sje ti me mua,

Por sapo mëngjesi vjen,

Ti me thua ” Mirëmëngjes”

Dhe me pyet si je?

Sa e sa here e bëjmë ketë,

Grindemi pafund,

Zihemi pa fund,

Mërzitemi pa shkak,

Po ne fund te ditës,

Te merr” Një mall”…

Ah, sa mall,

Do qe ta kesh pranë,

Por kilometrat janë shume larg,

Dashuria nuk njeh cak,

Nuk ka limit,

Nuk ka formule,.

Këtë se them vetëm unë,

Por te gjithë ata qe duhen shume,

Dhe largësia nuk i ndan,

Përkundrazi I afron me pranë,

Nuk ka furtune qe ta shkund,

Ah, sa here…