Mirela Leka Xhava :Gjergj Kastriotit Skenderbeut


Mirela Leka Xhava

Gjergj Kastriotit Skenderbeut

 A thuren vargje për Skënderbeun

 Për Skënderbeun a thuhen fjalë

Është pak të thuash ,donte atdheun

Është shumë të thuash, se ne i ngjajmë.

 Atlet i Krishtit,

tradhëtar i Portës Legjendë e gjallë,

Njeri i njohur…

E njohëm dje, dhe sot, dhe nesër

Një Skënderbe ,dhe askush tjetër.

Dhe thotë ky popull, në çdo epokë

Nje hero lind në pesëqind vjet

Linde o popull këtë bir, t’ fortë

Por më parë lind ,Nënën e vet.

About Post Author