“Mirënjohje” “BashkisëLushnjë” për  romanin:”Bija e Shebenikut në Myzeqe”


“Mirënjohje” “BashkisëLushnjë” për  romanin:”Bija e Shebenikut në Myzeqe”

Sheqere Sina

 

Falenderoi

Ikonen e kinematografise, artisten e qytetit tone, Diellin myzeqar Margarita Xhepa, “Nderi i Kombit” ne promovimin e kësaj kryevepre “

Të shkruar nga unë dhe redaktuar nga personaliteti i shquar i Kombit Shqiptar Vullnet Mato ..

Eshte fat që më solli në myzeqe më sprovoi dhe më ngrohi me Diellin lushnjarë … interpretimet e artistes se madhe, Margarita Xhepa me dhanë forcën e mbështetjes.. Faleminderit deputetes zj.Lindita Buxheli, n/kr.i bashkise,z.Elton Korreshi, gjithe diskutanteve, kr.Klubit te Shkrimt. e Artisteve “Rozafa” Shkoder, Ilmi Kurti,

Një falenderim për Gazetarin “Agim Blloshimi” nga Librazhdi me fisnikëri

për të nderuar Bijën e “Shebenikut në Myzeqe “

Por falenderoi organizatorët e kësaj kësaj vepre madhështore ishte drejtori i shoqatës Z.Gega G.Gj .N.F.

“Mirnjohje “

Për zonjën B.nga londra më nderuan..

Mirënjohje për B. gazetarin K. Veliut që kishte ardhur enkas për promovimin e kryeveprës që simbolizon mbështetjen e gruas shqiptare në romanin autentik të shkruar nga bija e Shebenikut “Sheqere Sina” .

Respekt për gjithë pjesmarrësit shkrimtarë dhe gazetarë që argumentuan ngjarjet e një sprove jete reale e përjetuar në vitet e jetës sime por që sot është bërë një fenomen i shoqërisë shqiptare.

Të gjithë më dhanë forcë e guxim për krijimin e veprave të reja letrare.

Në këtë ditë të veçant ju falenderoj dhe ju jam mirënjohëse për pjesmarrjen tuaj masive nga të katër anët e Shqipërisë dhe diaspora , Isha unë i zgjata dorën të madhes “Mbretëreshë”

E madhërishme mbetet ardhja e mbretëreshës së madhe, nderi i kombit zonjës Margarita Xhepa që i dha diell këtij promovimi në Lushnjen e kongresit , të artit dhe kulturës..!

Respekt /Sheqere Sina /

About Post Author