Mirënjohje për 55 vjet në profesion


Shaban Murati

Mirënjohje për 55 vjet në profesion

Sot 55 vjet më parë kam filluar punë si komentator i politikës së jashtëme në Radion e Jashtëme, redaksia e Europës, SHBA dhe Ballkanit. I jam mirënjohës Radios së Jashtëme, që më formësoi si gazetar, dhe i jam pafundësisht mirënjohës dëgjuesve, shikuesve dhe lexuesve të mij të panumurt në Shqipëri dhe jashtë saj, të cilët në dekada i kam pasur pranë në udhëtimin tim profesional të një jete.

About Post Author