Mirush Kabashi ikona jonë-Fatbardha Budini


Mirush Kabashi gjeni,ikona jonë dhe ylli i

pashuar.

Artëdashësve shqiptarë gjithmonë shumë ke për

ti munguar.

Trashëgimia juaj e pasur artistike do të na mbetet në kujtesë.

Tek brezat e ardhshëm do të jesh si një dritë ndriçuese meplotë shpresë.

Brez pas brezi do të kujtohesh me shumë respekt dhe krenari.

Për kontributin tuaj që i dhatë botës së artit, në Shqipëri, Dardani e kudo ku ka shqiptari.

E kush më bukur i recitoj vargjet për Dardaninë

tonë.

Ju ishit dhe do mbeteni krenaria e gjithë shqiptarëve kudo nëpër botë.

Do të mbahesh mend si Sokrati i të gjithë shqiptarëve.

Dhe për vargjet që i recitoje plot mllef kundër gjakatarëve.

Mirush Kabashi do mbetesh për jetë ikona e artit tonë.

Me shumë respekt dhe krenari gjithmonë do të

kujtojmë.