Misteri rrethon rastin e katër burrave që u zhdukën gjatë një xhiro me biçikletë


Ajo që ka ndodhur me burrat vazhdon të mbetet mister.  Katër çiklistët, të cilët u nisën nga shtëpitë e tyre në Oklahoma fundjavën e kaluar, që atëherë janë zhdukur pa lënë gjurmë.Policia në Oklahoma ka kryer një hetim për rastin e katër burrave – Mark Chastain, 32 vjeç, Billy Chastain, 30, Mike Sparks, 32 dhe Alex Stevens, 29 vjeç – të cilët u nisën nga Okmulgee, Oklahoma të dielën e kaluar në një xhiro me biçikletë. dhe më pas nuk u kthye më.

Rrethanat rreth zhdukjes së tyre janë veçanërisht të çuditshme sepse është shumë e pazakontë që katër persona të zhduken në të njëjtën kohë.

“Unë nuk mund ta kuptoj grupin aktual të rrethanave sepse është kaq e pazakontë,” tha shefi i policisë Mark Prentice.

“Në këtë pikë, provat më thonë se kam katër të rritur të zhdukur, nuk kam asnjë provë se ka ndonjë dhunë të përfshirë në këtë pikë, ne gjithmonë e konsiderojmë këtë një mundësi në çdo rast të personave të zhdukur dhe ne nuk po e përjashtojmë këtë mundësi.

Vetëm dy nga burrat mendohej se mbanin telefona dhe policia aktualisht po heton një oborr shpëtimi në të cilin telefoni i Mark Chastain u kap për herë të fundit përpara se të heshtte.

Besohet se burrat kishin vizituar dy oborre shpëtimi dhe gjithashtu ishin ndalur në një pikë karburanti.

Oficerët aktualisht janë duke shqyrtuar të dhënat GPS dhe pamjet e CCTV në kërkimin e të dhënave.

“Nuk di asgjë dhe po ndihem e humbur”, tha gruaja e Markut, Xhesika.

“Më është thyer zemra. Jam i trishtuar. Kam kaq shumë emocione dhe mendime të përziera.”

Përditësimi:

Sipas raporteve të reja, mbetjet e paidentifikuara të katër individëve u zbuluan në një lumë në Okmulgee të premten.

Do të duhet pak kohë për të rikuperuar dhe identifikuar trupat.

Nëse këta janë burrat e zhdukur, si përfunduan të katër të vdekur në një lumë?

Çfarë mund të ketë ndodhur me ta?

Kërkimi për përgjigje vazhdon.

About Post Author