Mos harroni…Mimoza Nebiaj


Nga: Mimoza Nebiaj!

Aty ku falin dashuri,

Aty ku:

Njeri – tjetrin,

Shikojne ne sy,

Aty ku lind nje dashuri,

Aty ku zemrat behen

Bashke,

Aty ku nuk ka termet,

Qe i ndan…

Aty ku i premtojne,

Njeri – tjetrit perjetesi,

Aty ku dhe detet,

Behen bashke,

Aty ku u rrit dhe u formua,

Ne shpirtra te trazuar,

Gjithmone dashuria,

Ka per te triunfuar,

Prandaj kurre mos harroni,

Por gjithmone”

Dashuroni”…