Mos ju lut askujt….


Nga Mimoza Nebiaj!

Mos ju lut askujt,
Te te doje,
Mos ju lut askujt te besoje,
Mos lut askend,
Qe me ty te qendroje…
Qe me ty te qenderoje,
Mos lut askend,
Qe dashuri ty te te dhuroje…
Mos ju lut per asnje arsye ne bote,
Ai qe te do e gjen rrugen,
Edhe pa keto,
Ti meriton me shume se kaq,
Duaje veten, asgje nuk eshte,
E rendesishme sa shendeti yt,
Kape fort, jeta jote,
Mbertheu pas saj, me kthetra,
Me thonje, eshte jeta jote,
Askush tjeter nuk e zoteron…
Prandaj zgjohu,
Dhe jeto…

Mos ju lut askujt….

Nga mimoza nebiaj!

Mos ju lut askujt,
Te te doje,
Mos ju lut askujt te besoje,
Mos lut askend,
Qe me ty te qendroje…
Qe me ty te qenderoje,
Mos lut askend,
Qe dashuri ty te te dhuroje…
Mos ju lut per asnje arsye ne bote,
Ai qe te do e gjen rrugen,
Edhe pa keto,
Ti meriton me shume se kaq,
Duaje veten, asgje nuk eshte,
E rendesishme sa shendeti yt,
Kape fort, jeta jote,
Mbertheu pas saj, me kthetra,
Me thonje, eshte jeta jote,
Askush tjeter nuk e zoteron…
Prandaj zgjohu,
Dhe jeto…

About Post Author