Mos kërko.!!!Edna Kapurani


Mos kërko.!!!

Mos kërko ti prapë…

e mbytur në lotë…

të kthehesh tek unë..

s’ke pse lodhesh kot !!!

Dashuria është lojë….

që luhet me dy…

kur unë të doja pranë…

ku ishe fshehur ti ??

Kur unë i mërzitur..

ditët numëroja..

dhe netët e vona..

me dy i shumëzoja..

ah sa pranë të doja !!!

Pse vjen këtu tani…

të më vrasësh prapë??

Çdo gjë mes nesh mbaroi..

ma ler shpirtin rehat !!!

Më ler tani të qetë..

se unë nuk jam si ti..

nuk mbahet me zorr..

e gjallë një dashuri !!!