Mos qesh me mua…


Sa bukur qesh ti me ato buzë,

ty sa shumë t’shtohet bukuria,

E qeshura sot sa njê tërkuzë.

prishën sot ëndrrat e mia.

Po kur më the:-Ty tê dashuroj,

vërtetê të pëlqen bukuria ime?

Fjalët e tua sa shumê magjike

nguliten né mëndjen time mike.

Kohët e fundit je bërë lajkatore,

ashtu si kukullat që derdhin lot,

Ndonjëherë bëhesh dhe gazmore,

Thonë:Femra ështê engjëll n’botë.

Të kujtohet puthja që më dhurove!

me përqafimet të ëmbëla çupërie,

Qh,sa shumé atê ditē ti mē gēzove,

dhoma u mbush me aromé perêndie.