Mos shkruani e flisni në opinion…Nga Feri Arifi


  • MOS SHKRUNI E FLISNI NË OPINJON PËR TA MPOSHTUR DIKE PA ARGUMENTE VETËM PSE DERI ME TANI KËNI PATUR PËRKRAHJE NGA POPULLI SE KJO NA KA SJELLUR NË KËTO SITUATA

Shqiptarët nuk po citohen askund në botë, bile as tash që kemi mija doktora, që kanë shkruar me mija pergamene, po shihet i ka kapluar gjelozia, po shkruajn për parti, secili duhet ta die se ka ndryshuar historia.

Për të më akuzuar në opinjon sepaku ata: Profsorët e Doktorat dhe Historianët që nuk po i ceki me emra!

Gjoja se gjërat nuk janë të sakta nga unë, duhet se paku ata të dinë ta përdorin intuiten, e ti lexojnë këto pak libra që po i shihni në faqen time, ama jo me folur kutura në opinion për inati, ata fjalët që i kan ndegjuar nga akademikët dhe historianët e shitur, dhe nga ata që duan të genjejn e të thonë unë jam shkrimtarë që 50 vite dhe shkruan libra ashtu si ti teket duke bër kopje past pa fusnota.