Mungesë


Mungesë

Perëndimet
e rrëzuan diellin mbi liqen
mallet e kuqërremta
po e ngjyejne shpirtin tim
ndjej kērcëllitje degësh
nga zogj trishtimesh

Humbëtira horizontesh
janë në gri
të sjellin dhe një natë më shumë
pa ty
ku kaotikja mungesë
shkon e vjen
shēnuar gjithnjë me të zezë
në regjistrin zemër
që sa herë e shoh
duket sikur boja e kohës
e ka theksuar edhe më
kujtimin tēnd

VALBONA Kolaveri

About Post Author