Murat Shehu:FILOZOFI, MIKU DHE E VERTETA


FILOZOFI, MIKU DHE E VERTETA

Te nderuar lexues, nje filozof i vjeter u thoshte miqve: “mik te kam por me mik kam te verteten”. Po nuk na thote a e kane ruajtur miqesine miqte pasi ky, filozofi, u ka thene te verteten? Se sot pas me shume se dy mije vjetesh po i the mikut te verteten miqesia kthehet ne te kunderten e saj. Prandaj thoshte gjyshi im nga babai para me shume se njeqind vitesh:”Me kete milet haram miqesia por dhe pa te nuk bejme dot hallall e befte perendia”. Do u kete thene te verteten i shkreti. Ok?

Te nderuar lexues, nje filozof i vjeter u thoshte miqve: “mik te kam por me mik kam te verteten”. Po nuk na thote a e kane ruajtur miqesine miqte pasi ky, filozofi, u ka thene te verteten? Se sot pas me shume se dy mije vjetesh po i the mikut te verteten miqesia kthehet ne te kunderten e saj. Prandaj thoshte gjyshi im nga babai para me shume se njeqind vitesh:”Me kete milet haram miqesia por dhe pa te nuk bejme dot hallall e befte perendia”. Do u kete thene te verteten i shkreti. Ok?

About Post Author