Sonja Haxhia-Shpirtra të bukur


MyEndy Sonja

Shpirtra të bukur

Dhe për mrekullinë e ditëve të mia ,
shpirti im nuk shkëputet kurrë nga kërkimi i shpirtrave të bukur..
shpirtra të bukur kishte kudo .
Unë gjithmonë ecja me një Qeri në dorë,
për të kërkuar atje ku ishte më e pamundura …
askund nuk më pëlqente të ndalja ..
ecja në mijrë Universe , ndoshta nuk e dija se çfarë kërkoja.
Sa ndjesi e bukur !

Në të njëjtën kohë u mërzita ,
mendova se do të hiqja qafe atë ves të çuditshëm..nuk doja të mërzitesha , por..
ishte më i fortë se unë (mërzija).

Për dreq ..!
por ..shpirti im sot ishte një spiun shqetësues për zemrën time..

Sot ndjeva zemrën të më fliste
me një cicerimë të ëmbël ,
më mungonte dicka pa e ditur se c’emër t’i vendosja… nuk di cfarë , e pse , por u bashkangjit në qenien time .
Dicka që vinte nga një botë tjetër e zemra pa më pyetur e kishte adoptuar ,
ishte ajo drithërima që mungonte ,
Ai zgjati dorën për të më prekur mendjen ,
Unë e hutuar,
ndjeva se ajo magjepsje kishte gjetur vend në mua .

Çudia e magjepsjes !
Dhe nuk mund të ndryshoja asgjë..
o çuditshmëri e magjive të çuditshme..!
..nëse do Zoti !

☆(Per të mos qenë egoiste ,
citoja të njëjtën fjalë të vetme :
ju nuk po largoheni ,
rri me mua ,
të paktën qëndroni në mendimet e mia).☆

Unë , mund të them
që më mungon !

..per librin e rradhes. Al-Ahssa .Grazie !
(..ishin kohè tè egra ,Covid-19 )

About Post Author