Nadje puth diellin-Ruzhdi Keraj


Ruzhdi Keraj

dhe trupin shtrij t’ma perkdhele vala

ne tingujt e flladit ndij kangen e mergume

qe vjen me s’jell nji bese t’pa majtun te nji vajze

dhe shof si nervozohet qe s’ja ve veshin e kthehet ne dallge

perplaset shkembijeve dhe zhurmon me hakrrima

nuk mundem me qesh me te as me u diftu hakmarres

une s’ jam si ajo qe mallkoi puthjen tone te pare

nadje puth diellin

dhe trupin shtrij t’ma perkdhel vala

ne tingujt e flladit ndij kangen qe m’afrohet

ndjeje buzet qe miklojne dashunin e bukur

sa ma kanda!