Natasha Limaj-JAM THEMELI


Natasha Limaj

  · 

JAM THEMELI

Jam bijë e gjuhës mëmë, më e vogla tingullore.

Herë humbas , her’ lulëzohem , veç në “ vreshta “ popullore…

“ Lakuriqësinë “ time me morfema e mbuloj,

Paraprapashtes’nyje, mbaresa, fort ju shtrëngoj…

Nëpër gojë më kavërdisni dhe , pse ndonjëherë kam “ hala “,

T’u vras , t’u pres , sa mban ” krahu “…jam Themeli , Kreu , Fjala !…

About Post Author