Natasha Limaj-Pikëze gjaku


Natasha Limaj

12orë  · 

PIKËZË GJAKU

As folur e as takuar,

Të dy makinat fërkuar.

Kacacytur , të marr hak ,

Thellë më foli , pikëz gjak …

Mos – mos…., veten godite

Zbrit poshtë nëpër vite..

Zhbiro mirë zanafillën,

Në një ” kuckë ” rrënjorigjinën…

Dhe, pse koha i mbështeti

Gjeneratat për të ” fjetur “,

Por… atë, pikëzë gjaku,

S’mundi kurrë…., për ta tretur!…

N . L ( F ) .10 . 11 . 2016 , ora 11 , prapa sahatit Vlorë .

About Post Author