Natasha Limaj-S’ka të mbaruar


S’KA TË MBARUAR

As me ledha , as me nojka

Por frymim që më mungon…

Botën shkoq, nëse unë ikur,

Si drt’në sy më kërkon….

Dhe , pse zhurmë e potere,

Nëse këmba më rrëshqet…

I tëri bërë sy zoti,

Kraharorit tënd më pret…

– A, s’më thua : – Kur filloi???

Vitet ma kanë mjegulluar…

– Ç’e do orën e fillimit ?!…

Kur “ Ajo “ s’ka të mbaruaaaar!…

N . L . ( F )

About Post Author