Nazif Laçi:Evropë korigjo gabimet historike !Evropë korigjo gabimet historike !

Kombi shqiptarë më i lashti dhe me kulturë e civilizim të zhvilluar, ishte model i njerëzimit. Gjatë historisë iu bënë padrejtësi të mëdha, sepse i masakruan, plaqkitën e dëbuan nga tokat e tij. Evropë, ke borgj për të larë, sepse e ndave dhe coptove tokat shqiptare, duke i ledhatuar ardhacakët e Karpateve dhe boshtin ortodokës ruso-serbo-grek. Është momenti historik që gabimet të korigjohen, t’ia kthej meritat e kombit më të lashtë dhe pro perendimor. Evropë, ti ke përjetuar dhe po përjetonë damet dhe rreziqet që ti solli dhe po ti sjell rusia fashiste me satelitin e saj Serbinë. Në kufirin ndarës, mes lindjës dhe përendimit, apo katolicizmit dhe sllavo-ortodokizmit janë: Kombi historik shqiptarët, që kurrë nuk e kanë dashtë këtë të zezë të njerëzimit-Rusinë. Klyshi i Putinit, Vuqiqi,tej mase është përgdhelur nga bota përendimore, por është e kotë, sespe me zemer Serbia është me mosken,ndërsa e shfrytëzon Perendimin. Veproni, sa nuk është bërë vonë. Kombi shqiptarë është shpëtim i Evropës dhe Përendimit, veproni e mos hezitoni…..

About Post Author