Nazif Laçi:Loja me vizat….? !


Loja me vizat….? !

Historia për kombin më të lashtë në Iliri dhe Evropë- shqiptarët, ishte gjithnjë e hidhur. Nuk ka komb në Evropë më i marrur nëpër këmb, jo vetëm nga armiqtë, por edhe kanceloritë botërore të vendosjës. Prandaj, kjo Evropë edhe tani po shanatazon shqiptarët, qoftë me pranimin e Shqipërisë, si antare kanditat, qoftë të Kosovës për liberalizimin të vizave. Evropa, jo unike i ka sjellë probleme vetës dhe shqiptarëve. Prandaj, bashkë me mos unitetin edhe të shqiptarëve, gjërat e këqia grumbullohen. Është momenti i fundit i Nënës Shqipëri të vendos dhe vepron për gjërat që mundet me i bërë. Pse mos të lëshohen pasaporta për të gjithë shqiptarët e gjeografisë shqiptare dhe mos me i ra në gjuj të armikut. Kombi ynë nuk është numerikisht i madhë si kinezët, por ne jemi diku afer 7-8 milion, çka bëhët me i dhën dy shtetsi bashkëkombasëve. Elitat politike shqiptare mbushuni mend, mos e merrni në qafë kombin për tekt e juaja

About Post Author