Nazif Laçi:Serbia shantazhon Evropën dhe botën !


Shkruan: Nazif Laçi

Serbia shantazhon Evropën dhe botën !

Bashkimi Evropianë më kot po e ledhaton serbinë, sepse dihët historikishtë, se ajo ishte shkakëtare e të këqiave që ia solli çdo herë Evropës. Në Luftën e Parë Botërore, Sebia ishte shkaktare, me vrasjen e Franc Ferdinadit në Sarajevë nga një serb i fliqur Gavrilo Principi. Ajo gjatë Luftës së Dytë Botërore, bëri gjenocid ndaj popullatës gjermane në Vojvodinë dhe i shfarosi dhe dëboi nga shtëpit e tyre mbi 300000 gjerman. Serbia ishte ajo që zhvilloi luftat ballkanike në ish Jugosllavi. Luftoi kundër Sllovenve, Kroatve, Boshnjakëve dhe shqiptarëve në Kosovë. Para syve të botës bëri gjenocidin e paparë në Srebrenicë, ku maskroi mbi 8000 Boshnjak. Maskroi mbi 15000 fëmijë, gra e pleq shqiptarë, dhunoi mbi 20000 femëra shqiptare dhe dëboi mbi 1 milion popullatën shqiptare nga Kosova. Evropa dhe bashkësia ndërkombëtare , në vend që ta ndëshkoi, ajo e ledhaton dhe tani kjo Serbi po e shantazhon Evropën dhe bashkësin ndërkombëtare me instalimin e raketave Ruse afër venbanimeve shqiptare në Preshevë. Po kjo serbi, sot i banë shantazhe bashkësisë ndërkombëtare me bashkëpunim me Rusinë dhe Kinën duke u armatosur me armë lufte.

About Post Author