Nazif Laçi:Turp i të dy qeverive


Nazif Laçi

Turp i qeverive

Pas, çlirimit të Kosovës qe 22 vite dhe ngadhënjimit të demokracisë në Shqipëri qe 30 vite, nuk u ndërtuanë një termocentral, spaku me 600 megavat, tu fjetë Kosova mbi qymir dhe Shqipëria nuk ka ndërtuar një rafeniri të naftës, duke fjetë mbi naftë. Këto gjëra janë të pafalshëme dhe turpi i mbuloftë ata pushtetarë. Se sa të rëndësshme janë këto dy aste, po shihet tash, kur bota është në krizë energjetike.

About Post Author