Ndeza një qiri të shohë ty


RUZHDIE GRIPSHI VRAPI

Ndeza një qiri të shohë ty

Për dashurin e bukur të jetuar bashkë

Me shpresen të të gjejë një ditë,

enderrën e ushqejë të takojë prapë

Rrugëve rendëm në vapë e në shi

Imazhi ytë me ndjek kudo

Ndjehem i lodhur i raskapitur

E te harroje nuk mundem dot

Në pjano nota dashurie për ty shkrova

I perlotur se s’te kam pranë

E një oqean nga loti im formova

E përseri të dua të dua dhe se nuk jemi bashkë

Deri sate jetë jeta,

ky kujtim i bukur me mua do jetoje

Kjo dashuri që su harrua në kohra

Do të vijë një ditë, një ditë sërisht do të gjejë.

About Post Author