Ndoshta të kam munduar


Shpesh ti… edhe me ke gjykuar !

Për me te voglin gabimin time

Por kurrë ….s’me pyete se sa te dua !

Nuk njohe c’dhimbje me le ne shpirte.

Nata vuan per pakez drite

Kur hëna qiellit s’ka dale

Askush s”ja pa asaj merzit

S’ja njohën dhimbjen qe mban ne krahë.

Ndoshta dhe une te kam munduar !

Duke te mbyllur ty ç’do port

Por shpirti kur është i zemëruar

E beka zemrën dhe me te forte !