Në ëndërr-Ilia Kokthi


Në ëndërr

Ilia Kokthi

Në ëndërr më dole këtë nate

 Ne enderr te embel e te purpurt

Veç te ishte me e gjate

Ne gji me kishe futur.

Dhe aty nanurisja me endje

S’doja te zgjohesha kurre

Aty me thoshe buzagas

Te dua te dua shume…!

Ne gjnjte qe me pervelonin

 Une desha te digjesha i tere

Jo thashe s’eshte e mundur

Magji me kishe bere

 E desha kete pervelim

Ardhe nga buzet e tua

 Brenda qenies sate ne pergjerim

 Te thashe ;Te dua te dua te dua…!!!