Në ëndërr në të kam bezdisur-Leonard Pipa


Në ëndërr në të kam bezdisur,

Me zjarre puthjesh si rrebesh,

Kjo koka ime e pabindur,

Në ëndërr çdo që të vjen shpesh!

të kam dashur pak më shumë,

Kam humbur peshë, kam humbur masë,

I kam harruar në një gjumë,

Tani të dua veç me pashë.

E mira ti mos merr inat,

Se përqafoj si dallgë proi,

Shkova në kurs për delikat,

Po zonja dhelpër s’më pranoi.

E di, s’beson më si më parë,

Sa i jam lutur me lot në sy,

I futa mik dhe një gomar,

Të njëjtin hall kishim të dy…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA