Në Gjermani është vjedhur një rrugë e tërë


Me sa duket është e mundur të vjedhësh një rrugë të tërë…

Një krim i çuditshëm që përfshin vjedhjen e një rruge të tërë në Saksoni të Gjermanisë ka bërë që autoritetet të kruanin kokën.

Sipas raportimeve, rreth 60 ton kalldrëm (me vlerë 30,000 euro) u hoqën nga një rrugë në qytetin e Zittau përpara se të tërhiqeshin nga autorë të panjohur.

Krimi, i cili mendohet se ka ndodhur në një moment midis 16 dhe 23 dhjetor 2021, tani po hetohet nga forcat e rendit vendas.

Besohet se fajtorët kishin sjellë pajisje të rënda, duke përfshirë një ekskavator, në vend dhe gjithashtu do të kishin nevojë për akses në një kamion mjaft të madh për të tërhequr gurët e shtruar të vjedhur.

Fatkeqësisht, për shkak të vendndodhjes së vendit të ngjarjes, nuk është as e qartë se ku shkuan hajdutët më pas, që do të thotë se gurët e vjedhur tani mund të jenë në çdo numër të vendeve fqinje.

Siç qëndrojnë gjërat, gjithçka që ka mbetur në vend tani është rreth 300 metra katrorë rërë.

Përpjekjet për kapjen e personave përgjegjës vazhdojnë.

Burimi: Lajmet polake

About Post Author