Ne gratë:Maria Kuci


NE GRATE
Ne gratë dimë të qajmë bukur
Me lotë, me dënesë o me oiii
Pa pasur një arësye, qajmë dhe për një flutur
Pse jetoi vec një ditë, si ka mundësi?
.
Ne gratë dimë të vajtojmë bukur
Shpesh edhe fatin ku fshihet pa alibi..
Qajmë nga halli o qajme për tu dukur
Herë herë si të përkëdhelur fëmijë
Vec
Kush dhëmbi vërtet , kurrkujt si tregojë
Në heshtje mbyti lotët që vec zoti ti shikojë
.
Por ato nuk ja gra ,nuk jane gra dosido
Nuk i gjen cdo ditë mes pazarit e panairit
Ato jane të heshtura…kush është si ato
Mjalt e kanë fjalën, bekim qumështin e gjirit
.
Ah GRA të tilla, ju jeni burrnesha
Ëngjëj që jetoni të zbukuroni botë
Para jush nuk vlejnë as hyjni as mbreteresha
Për ju dhe zoti ve gjurin në tokë

About Post Author