Në këtë jetë…Mimoza Nebiaj


Nga: Mimoza Nebiaj!

Ne kete jete,
Ku une mbeta,
Ne kete jete,
Me halle shume,
Kerkoja me te miren,
Por askurkund,
S’ arrita une…
U perpoqa por nuk munda,
U perpoqa une e gjora,
Por vec goditje,
Une morra,
Ne kete jete,
Qe keshtu se kerkova,
Sado qe u perpoqa,
Po si shperblim,
Cfare morra?
Dhumbjen fort shtrengova,
Ne kete jete mbeta une,
Ne kete jete me halle plot,
Gjer kure do te vuaj une,
Pergjigje nuk po marre dot?…
Ne kete jete mbeta une,
Kete se kerkova,
Po keshtu erdhi,
Dhe tek une mbeti,
Ah kjo jete…

Autore: Mimoza Nebiaj.

Valare – Gjirokaster.