Në prag të ndërrim moteve 2023/2024-Kasam Shaqirvelaj


**

Vitin 2023 që po e përcjellim na mundësoi, me kënaqësinë më të madhe, t’i realizojmë

planifikimet tona për këtë vit, disa prej të cilave po i paraqes këtu më poshtë, për të ndarë

informacionin e këndshëm bashkë me ju miq të nderuar…

Si arritje e veçantë për mua ishte botimi i kolanës prej 8 librave, në Prishtinë e Tetovë, me slloganin:

“Tetë libra e ndjekin autorin”, që dolën në dritë në tetor 2023 me librin e 101-të

“Monografi Krijuese” si dhe dekorimi im me Titullin “KRENARIA E MIRDITËS”,

nga Akademia e Artit Shkencës dhe Letrave “Mirdita” në Tiranë

*

Uroj, për të gjithë ne, që edhe viti 2024 i cili po vjen, të na mundësojë realizim të suksesshëm të projekteve tona të reja …

**

Disa fotografi nga aktiviteteti