Ne-Sonja Petro


Ti dhe unë ,

unë dhe ti

gjymtyrë të së njëjtës dashuri

ikim kuturu pa asnjë drejtim

a thua largësia

largësia për ne qenka shërim .

Ti dhe unë, unë dhe ti

e vramë mizorisht këtë dashuri

nuk guxuam as kokën të kthenim pas

edhe kur shpirtrat n’a lanë .

Endemi , aty ne hapësirë

a mend galaktika të tjera kërkojmë

kur të dy fort mirë e dimë

Galaktika jote jam veç unë

e imja galaktikë je vetëm ti .