Në zemrën tende hyra përgjithmonë-Godo Mehmetaj


Ne zemrën tende hyra përgjithmonë

po mos me ngri te fle pak gjumë

nuk e kuptoj pse digjem flak

ndoshta do kem temperaturë .

Ti me dhe drite nga syri yt

te ngrihem larte ne qiell si zog

dhe krah për krah ne fluturim

diku folenë ta ngremë tok.

Gjithmonë te jemi pranë e pranë

ne çdo lëndine si ne pranverë

vec me bilbilin këngën ta ndajmë

dhe po te lodhesh ne krah te mbaj .