Nëna-Besa Januzi-Rexhepi


NËNA

Besa Januzi-Rexhepi

Sot është ditë speciale e nënave në botë,

mu zgjuan shumë kujtime për nënën,

Unë nënën e mbaj në zemër, në shpirt e në mendje, e deshta shumë!

Sytë e mi nënë sot lotuan

Ti ike në amshim, por unë këtu në zemër të mbaj,

Këshillat që mi dhe kurr nuk i harroj.

Nuk kam fjalë që të përshkruaj

përsonalitetin tënd e dashura nënë,

Ti meriton më shumë se dashuria jonë ti je një engjull që na shikon nga qielli.

Ishe paqsore, dashuria e vërtetë,

na linde, na rrite me vështirësi,

por ti nënë ishe sfiduese, gjithmonë përballove çdo vështirësi!

Je diell që nuk përendon kurr

Ti ishe ajo që na zbukuroje jetën

Je thesari më i çmuari në botë,

Tani nënë çfaqesh vetëm në ëndrrat e mia!

Më mungon!!!