Nëse rilind, përsëri do të jem me ty!-


Merita Abazi

  · 

NËSE RILIND, PËRSËRI DO TË JEM ME TY!

Dashuria ime ka një emër

Besnikëri, falje,

Gishtërinjtë gërshetohen në.ylber,

horizontet e së kaluarës e të tashmes

Bashkë ditën, bashkë natën

Gazetat e fjalëkryqet , lajmet e këngët,

I lexonim, i këndonim fitoret,

Qanim për vendlindjen, djepin e atdhetarisë

Nëpër telat e fyellit e çiftelisë,

Nëse…do ta përmbysej bota,

Unë do t’isha me ty,

Nëse rilind, do të jem me ty, ikona ime ;

Me ty, në pleqëritë tona

Me ty, në urtësitë tona

Me ty me traditën tonë!

Mund të jetë një imazh i 1 person

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 102

Të gjitha reagimet:

6Arti Jete, Arta Zajmi dhe 4 të tjerë

Pëlqej

Komento

Ndaj

Shkruaj një koment publik…

Besnik Lamaj  · Titulli : DJALLI s’bëhet ËNGJËLL !Bariu Ali , me çifte në krah S’i çdo të dielë , na doli për gjah Por këtë të dielë, kish një merak … Shiko më shumëShiko statistikatMbulimi i postimit: 263Të gjitha reagimet:3Edna Kapurani, Drita Ruci dhe 1 tjetër3 komente1 ndarjePëlqejKomentoNdajShiko më shumë komenteEdna KapuraniShumë e bukur.Respekt.13orëPëlqejPërgjigjuNdajDrita Ruci11orëPëlqejPërgjigjuNdaj
Shkruaj një koment publik…λευτερης σιωμος  · λευτερης σιωμος  · LEFTER SHOMO ELENI FOTAQIME NJË VËSHTRIM( M’ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ)… Shiko më shumëShiko statistikatMbulimi i postimit: 120Të gjitha reagimet:10Florentina Skendaj, λευτερης σιωμος dhe 8 të tjerë5 komentePëlqejKomentoNdajShiko më shumë komenteEftalia Papa20orëPëlqejPërgjigjuNdajShiko1 përgjigjeNovruz ArapajTenor11orëPëlqejPërgjigjuNdaj
Shkruaj një koment publik…Merita Abazi148 shokë të përbashkët përfshirë 
Sherife Allko dhe Blerta BashaKa studiuar në I-3 Gjimnazi “Kiril Pejcinovic” TetoveDërgo një mesazhShto një shokYour comment was submittedLearn More26 Prill 20231orë4orëLearn More20 Gusht 20231ditëLearn More15orëLearn More2ditë5orëLearn More1ditëLearn More25 Prill 202213orëLearn More10orëLearn More17orë1ditëLearn More1ditë

Dashuria ime ka një emër

Besnikëri, falje,

Gishtërinjtë gërshetohen në.ylber,

horizontet e së kaluarës e të tashmes

Bashkë ditën, bashkë natën

Gazetat e fjalëkryqet , lajmet e këngët,

I lexonim, i këndonim fitoret,

Qanim për vendlindjen, djepin e atdhetarisë

Nëpër telat e fyellit e çiftelisë,

Nëse…do ta përmbysej bota,

Unë do t’isha me ty,

Nëse rilind, do të jem me ty, ikona ime ;

Me ty, në pleqëritë tona

Me ty, në urtësitë tona

Me ty me traditën tonë!

Mund të jetë një imazh i 1 person