Nevina Shtylla me brandin e saj të ri


Ditën e nesërme më 24 Shkurt lancohet koleksioni i parë i brandit më të ri të quajtur “Nevermind”. Një brand i konceptuar dhe dizenjuar në vendin tone, i cili përfshin koleksionet e syzeve të diellit me standarte europiane dhe cmime të përballueshme nga të gjithë. Të krijuara me material të një cilësie të lartë dhe miqësore me ambientin , koleksioni gjithashtu përshtatet me trendet e fundit të modës në fushën e aksesorëve. I urojmë suksese moderators në këtë sipërmarrje të re!

Nga Hortenca Alimucaj