Nexhat Bexheti-Iluzione dashurie


Iluzione dashurie

Me fjalë të ëmbla dhe premtimet e lira

Ti më sollë dashuri,por e vërteta ishte e zezë

Zemra ime plagosej çdo ditë e më shumë

Dashuria jote ishte si një lojë e rrezikshme

Gëzimi im u shndërua në trishtim

Kur zbulova se ti ishe një iluzion

Dashuria jote ishte si një fshesë e errët

Kuptova se në sytë e tu isha vetëm një shqetsim

Në botën time të ëndrrave

Ti je një hije e bekuar që shkëlqen

Dashuria jonë është një mister i pashpjegushëm

Një përqafim imagjinar që nuk mund të prekëm

Në botën time të ëdrrave tërheqëse

Ti je muzika që zhyt shpirtin tim në hije

Dallgët e dashurisë tone të pamundur

Vallëzojnë në oqeanin e besimit tim të zi

Nexhat Bexheti