Nga Islanda:Manushaqe Ismailaj-Jeta është…!!


Jeta është…!!

Jeta është një komedi,

Që të bënë për të qeshur!

Jeta është një tragjedi,

godet dhe pa u ndeshur!

Jeta është një komedi,

Çaste gazmore të sërvis!

Jeta është e një tragjedi,

Ku pa mëshirë të degdis!

Ndaj këtyre çasteve gëzohuni,

Se jeta ikën e më s’vjen !

Jetoni me mirësi e mundohuni,

Midis nesh,vetëm dashuri të ken !

E pse jeta është tragjedi e komedi,

Në vetvete ka grimca lumturie!

Ndaj falni gjithmon vetëm dashuri ,

Dhe për të gjthë të ketë çaste mirësie!

Manushaqe Ismailaj

Island

About Post Author