Nijazi Kastrati-Eja si puhizë


EJA SI PUHIZË

Eja në mëngjes
Si puhizë nga mali
Ma freskon këtë shpirt
Që e dogji zjarri.

Këtë shpirt të trazuar
Që nuk gjenë qetësi
Eja sa më shpejt
Dhe qetsoje ti.

Vetëm ty të pret
Kënd tjetër nuk don
Ti je ai melem
Që mund e shëron.

Mos hezito të lutem
Eja,eja si puhizë
Të kesh pak mëshirë
Bëja një syrprizë!

About Post Author