Nikos Gatsos-Ishte e majit fytyra-Shqipëroi:Lefter Shomo


ISHTE E MAJIT FYTYRA( ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)

Ishte fytyra që ka Maji

Ish bardhësi e hënës

Dhe ecja pupëlehtë ish

I fushës emocioni.

Etje për ujë po të vjen

Do shtrydhim një re ta shuajmë

Në se për bukë ke uri

Aherë një bilbil do të therrim.

Shqipëroi: Lefter ShomoK/569n.g .α