Një “avion alien në formë DISK”u pa në shkretëtirën e largët në Google Maps -disa milje nga vendi fosil :”Djepi i njerëzimit”


Redaktori i rubrikës:’UFO”

1.

1.

Objekti i çuditshëm, i vendosur në disa pemë, u zbulua në një shkretëtirë të shkretë në Afrikën e Jugut nga entuziasti ekstraterritorial Scott C. Ëaring.I apasionuari për UFO-t, Scott C. Ëaring, ndau zbulimin tronditës në kanalin e tij në YouTube.Eksperti i vetëshpallur i disqeve fluturuese ndau pamjen e jashtëzakonshme në kanalin e tij në YouTube UFO Sightings Daily.Midis zonave të tokës së shkretë, një objekt metalik rrethor me përmasa 59 metra të gjerë mund të shihet i vendosur mes disa bimësi.Dhe për ta bërë vëzhgimin edhe më misterioz, ai ndodhet vetëm një hedhje guri nga një vend i njohur në Afrikën e Jugut, ku janë gjetur fosilet e disa prej formave të jetës më të hershme të njohura në Tokë.Zona, e quajtur “Djepi i njerëzimit”, ka zbuluar objekte të pabesueshme të krijesave që kanë ecur në planet para nesh, duke përfshirë disa nga dinosaurët më të hershëm të njohur.Scott, i cili njihet më së shumti për pretendimin e çuditshëm se pa një  fytyrë aliene 10,000 vjeçare të gdhendur në Mars , ka shkaktuar bujë në internet me videon e tij të fundit ,që heton objektin e çuditshëm.Duke përdorur Google Maps, ai vizitoi koordinatat 25°53’41.03″S 27°48’5.82″E dhe u zhyt pas viteve për të provuar dhe vëzhguar mbërritjen e avionit.Në video, ai udhëton pas në kohë në vitin 2010 për të parë nëse anija e supozuar ishte ulur, por vëren vetëm atë që duket të jetë një rrugë hyrëse në vendndodhje.Duke kërcyer pesë vjet përpara në vitin 2015, Scott më pas sheh objektin në formë disku për herë të parë.Fanatiku i UFO-ve shpjegoi: “Ndërsa shikojmë më afër, mund të shihni se ka disa rrugë që shkojnë lart këtu, disa shtigje nga kafshët apo diçka tjetër, por ky është një lloj disku metalik.”Duke parë më vonë gjatë vitit, ai më pas tregon me entuziazëm se si i pa një shenjë rrethore dalluese që rrethonte UFO-n.Ai vazhdoi: “Çfarë dreqin! Nuk e kam parë këtë më parë, disku është pikërisht këtu, por ka një rreth të madh që rrotullohet rreth tij.

“Ndoshta është duke shënuar si një zonë radioaktive që mund të dëmtojë bimët ose shkurret ose të ndryshojë gjërat, ju e dini si një rreth të korrave.”Disa muaj më vonë, duket se shenjat rrethore janë zhdukur – megjithëse dy automjete tani janë të dukshme në të majtë të avionit.

“Nuk ka absolutisht asgjë në zonë,” tha Scott. “Dikush donte që kjo të mbahej sekret.

2.

“Dikush nuk donte që askush ta dinte se ky objekt ekzistonte këtu”.Objekti është pothuajse i pamundur për t’u dalluar në fillim të vitit 2016, pasi është fshehur nga pemët përreth – përpara se të rishfaqet më vonë gjatë vitit, i shoqëruar nga ato që duket se janë dy autobusë aty pranë.Scott pyeti: “A janë ata autobusë? Pse do të kishte autobusë në mes të askundit në Afrikën e Jugut.”Më pas ai mati gjerësinë e objektit, i cili ishte 59 metra i gjerë – duke e bërë atë të besonte se ishte madhësia e përsosur për një avion prej tre deri në katër persona.Duke vazhduar në vitin 2018, dy elementë të gjatë mund të shihen të dalin nga të dyja anët e objektit, të cilat Scott sugjeroi se mund të ishin këmbët e uljes.

Ai pyeti: “A mendoni se ata po përpiqen të bëjnë diçka që ne nuk e dimë në Afrikën e Jugut në mënyrë delikate, në heshtje, për të manipuluar teknologjinë dhe evolucionin e saj?”Afrika e Jugut është vendi i vetëm që askush nuk do të presë ndonjëherë teknologjinë e huaj dhe alienët që manipulojnë botën.”Klipi shkaktoi një vërshim admirimi në internet, pasi gjuetarët e alienëve vlerësuan “gjetjen e mahnitshme” dhe debatuan se si “alienët” zgjodhën një vend kaq të largët.

3.

“Ka kuptim që alienët të vendosen aty ku njerëzit nuk mund t’i arrinin ata,” shkroi njëri.Një komentues tjetër shtoi: “Çfarë gjetje e mrekullueshme, tani më keni bërë të mendoj për të gjitha mundësitë!”Aq e çuditshme që është aq larg qytetërimit dhe aq shumë e fshehur.”Ndërsa një i treti tingëlloi: “E mrekullueshëm… uau në dritën e thjeshtë të ditës… thjesht joreale.”Videot e Scott kanë arritur afro 30 milionë video pasi kanë bërë një numër pretendimesh të egra gjatë viteve.Ai më parë ndau pamjet e   një klubi të madh që rri pezull mbi oqean = gjë që shkaktoi një numër të bisedave të reja të UFO-ve në tetor.

4.

Ai u gjet vetëm milje larg vendit fosile ‘Djepi i njerëzimit”.

Burimi: Olivia Burke :”The Sun”.