Një burrë pretendon se ka fotografuar një “alien” në fshatin Montana


Një burrë pretendon se ka fotografuar një ‘alien në fshatin Montana

1.

Një imazh i kapur nga një gjahtar në Redgate po përshëndetet si dëshmi e një vizitori jashtëtokësor.

Donald Bromley kishte vendosur kamerën e tij të gjurmëve në qytetin Deer Lodge në Montana – një zonë që ka një reputacion për takime të botës tjetër – kur ndodhi diçka e çuditshme.


2.
Duke pritur që pajisjet e tij të kishin marrë prova të kafshëve të egra lokale, ai u befasua kur zbuloi se një nga fotografitë përmbante një figurë humanoide “me kokë bulboze”.

“Sa më shumë e shikoja ishte thjesht e çuditshme, ishte e pavend dhe gjithçka përputhet me personin e huaj, kokën më të madhe me bulbozë, mund të thuash se ai nuk ka rroba, është një lloj qenie transparente,” tha ai për KXLF.
3.

“[Zona] është shumë e pasur në fushën paranormale, si UFO-t, dritat në qiell gjëra të pashpjegueshme.”Regjisori vendas Patrick Cutler, i cili po bën një dokumentar për zonën, pohon se kjo fotografi e fundit është vetëm e fundit në një varg të gjatë incidentesh të çuditshme. Përveç shikimeve të objekteve të çuditshme që qarkullojnë nëpër qiell, vendasit kanë përjetuar keqfunksionime misterioze të makinave – gjoja për shkak të pranisë së teknologjisë së botës tjetër.
Ekziston edhe historia e një banori vendas që thuhet se e ka lyer me gjak portën e tij pasi vrau familjen e tij.
Sa i përket fotografisë së “alienit të zhveshur”, megjithatë, mbetet e paqartë se çfarë është saktësisht në foto.

A mund të jetë një vizitor alien apo kamera thjesht kapi një person të rregullt që ecën nëpër një fushë?

About Post Author