Një ditë do të shkruaj…Blerta Basha


Blerta Basha

Një ditë do shkruaj dhe në qiell!

Nëse një ditë sdo të kem pran,

Do shkruaj dhe në qiellin e pa anë,

Do marr penën e artë në duar,

dhe si bojë do kem lotët e shpirtit t’malluar,

do shkruaj shumë për jetën tonë,

që si dy zogj të vegjël të pafaj ,

lidhëm me fijet e zemrës dashurin tonë të shpirtit dhe i vendosëm celësin e lumturisë.

Dashurisë i vendosëm nje emër,dashuri e pavdekshme .

Dashuria nuk vdes kurrë.

Edhe se zemra një ditë do ndaloj…

unë jo sdo vdes…

Do kem dashurinë në krahët e shpirtit

e do ta shtrëngoj aq fort,sa do bërtas në kup të qiellit..

jam këtu ne qiell po shkruaj emrin e dashurisë tonë të pavdekshme.!

Dhe kështu do jetoj dhe në botën tjetër,

duke u bledhur me vellon e bardhë të paqes.!

Do kem dashurinë në krahët e shpirtit edo ta shtrëngoj aq fort,sa do bërtas në kup të qiellit..jam këtu ne qiell po shkruaj emrin e dashurisë tonë të pavdekshme.!Dhe kështu do jetoj dhe në botën tjetër,duke u bledhur me vellon e bardhë të paqes.!