Një ditë…Mimoza Nebiaj!


Një ditë…

Nga Mimoza Nebiaj!

Një dite do te jesh,

Vetëm. Një kujtim

I bukur mbi këtë toke,

Mundohu te lesh vepra,

Te mira qe te gjithë ti kujtojnë…

Se nuk jemi te pavdekshëm,

Bagëtia do na kullosin mbi koke,

Mundohu te jesh” Njeri”

Por me vlera,

Te jesh krenar për veprat,

Qe le pas, se ne këtë toke,

Erdhëm duke qare,

Dhe duke qare do te ikim

Prape, por te ikim me ballin

Lart, te ikim krenar…

Këto janë fjalët e mia…

Mbajini mend dhe mos i harroni

nga Mimoza Nebiaj

Gjithmonë i kujtoni…

About Post Author