Një dritë në errësirë!Laureta Malaj


Laureta Malaj

Në errësirën e thellë ku hijet mbizotërojnë ,
më shfaqesh si një dritë ,një yll që ndriçon .
Me një shkëlqim të qetë që largon çdo frikë ,
ti je jeta ime ,ma bën natën dritë .

Një botë të ndriçoja me magjinë e yjeve ,
ku nata bie dhe terri e ka përpirë .
Kur shpirti kërkon dritë për të gjetur paqe ,
aty do të më kesh në çdo hapësirë.

Në rrugët e jetës kur të shkosh më larg ,
një udhërrëfyes do ta kesh pranë .
Aty do të jem në çdo ndalesë të strukur,
që ta motivoj ,ta bëj më të bukur !