Një DVD e anëtarëve të inteligjencës amerikane që komunikojnë me jashtëtokësorët…


Ish-oficeri i inteligjencës amerikane David Grusch dëshmoi para Kongresit gjatë seancës dëgjimore të UAP të korrikut 2023, duke deklaruar se ne kemi shumë anije kozmike me origjinë jo njerëzore. Nëse është kështu, dikush mund të pyesë veten nëse është vendosur ndonjë kontakt midis njerëzve dhe këtyre specieve jashtëtokësore. Ka pasur thashetheme të vazhdueshme që sugjerojnë se qeveria amerikane mund të ketë nënshkruar traktate me këta jashtëtokësorë dhe ka qenë e angazhuar në përpjekje bashkëpunuese me ta për një periudhë të gjatë.Sipas një pretendimi mjaft të jashtëzakonshëm të bërë nga ish-konsulenti i qeverisë amerikane Timothy Good, pretendohet se Presidenti i 34-të i Shteteve të Bashkuara, Dwight D. Eisenhower, ka pasur tre takime klandestine me jashtëtokësorë. Good pretendonte se Eisenhower takoi alienët në një bazë ajrore të largët në Nju Meksiko në vitin 1954. Në kohët më të fundit, ish-kreu i hapësirës izraelite Haim Eshed deklaroi se alienët dhe qeveria e SHBA kishin arritur një lloj marrëveshjeje për të qëndruar të heshtur për eksperimentet e tyre në Tokë dhe sekret objektet në Mars. Eshed vazhdoi të pretendonte ekzistencën e një “Federate Galaktike” dhe la të kuptohej se presidenti i atëhershëm Trump ishte në prag të bërjes së zbulimeve të rëndësishme në këtë drejtim.

Gjatë një podcast me ish-prezantuesin e Fox News Clayton Morris në emisionin e tij Redacted, Joshua Reid , një ish-ushtarak i Marinës së Shteteve të Bashkuara me përvojë në sistemet e mbrojtjes së armëve raketore, solli në tryezë një pasuri njohurish dhe përvojësh. Ai e hapi bisedën duke iu referuar përvojave të tij personale në Marinën, veçanërisht gjatë viteve 2004 deri në 2006. Historia e Reid e bëri atë të familjarizuar nga afër me temat që lidhen me projektet e fshehta hapësinore, një temë që ka ngjallur interesin e tij për më shumë se dy dekada e gjysmë.

Vlen të përmendet se kërkimi i gjerë i Joshua Reid në fushën e UAP-ve dhe informacionit të klasifikuar e ka çuar atë në funksionimin e brendshëm të disa aktiviteteve të qeverisë. Hetimi i tij i gjerë katërvjeçar zbuloi një model shqetësues. Dukej se teknologjia ushtarake, veçanërisht në programet e aksesit të posaçëm, po i hapte pa dashje kundërshtarët e huaj, përfshirë Kinën. Ky shkëmbim i informacionit të klasifikuar dukej se përfshinte universitete dhe profesorë që merrnin grante për të ndryshuar teknologjitë nga këto programe.

Kthesa e jashtëzakonshme në këtë histori ishte se emailet e Hillary Clinton-it po lehtësonin potencialisht shitjen e këtij informacioni të klasifikuar në Kinë dhe subjekte të tjera të huaja. Kina do të financonte universitetet, duke i joshur profesorët të zbulojnë informacione mbi programet e veçanta të aksesit. Kjo u mundësoi atyre të avanconin teknologjinë e tyre me shpejtësi, duke arritur potencialisht barazinë me Shtetet e Bashkuara.Ish-inspektori i përgjithshëm I. Charles McCullough III, i njohur mirë në këto programe të veçanta aksesi, luajti një rol vendimtar në këtë dramë që po shpaloset. Ai përfaqësoi David Grusch dhe u bë një figurë qendrore në sagën e sinjalizuesve. Sipas Reid, ishin përfshirë shumë sinjalizues, ku dy posedonin informacione të dorës së parë dhe prova të prekshme. Frika nga pasojat i bëri këta individë të dëshmonin para kongresmenëve, veçanërisht, kongresmenit të Indianës, André Carson. Megjithatë, kongresmenët i morën seriozisht pretendimet e tyre vetëm derisa këta sinjalizues paraqitën prova video të anëtarëve të komunitetit të inteligjencës që komunikonin me jashtëtokësorët.Ndikimi i këtyre videove ishte i thellë. Kongresmenët u tronditën dukshëm, me një dridhje dhe një tjetër duke pirë ujë të bollshëm. Ky ndryshim i papritur në sjellje nënkuptonte se provat ishin të jashtëzakonshme dhe shqetësuese. Denoncuesit u njohën me Inspektorin e Përgjithshëm McCullough, i cili kishte një sfond të gjerë në programet shumë të veçanta të aksesit në qendër të polemikave.

“ Kam dëgjuar se mund ta konfirmojmë këtë më vonë, por nga ajo që po dëgjoj, André Carson është ky kongresmen që ata dëshmuan përpara, së bashku me disa të tjerë. Kongresmeni nuk i mori seriozisht këta djem, por ajo që përfundoi duke ndodhur është se ata nxorrën provat, një DVD, dhe u treguan këtyre kongresmenëve dëshmi video të anëtarëve të komunitetit të inteligjencës që komunikonin me jashtëtokësorët. Pasi këto video iu shfaqën kongresmenëve, ata u tronditën dukshëm nga frika. Njëri prej tyre mbante një copë letër dhe nuk mund të ndalonte së dridhej. Një tjetër ishte duke pirë ujë me bollëk, dhe kjo ishte kur ata filluan ta merrnin këtë shumë, shumë seriozisht dhe t’i prezantonin këta zotërinj me ish-Inspektorin e Përgjithshëm të Komunitetit të Inteligjencës, McCullough. Prandaj, ai hyn në foto si dikush që i kupton këto programe SAP, është lexuar në këto programe që në ditët e kaluara dhe tani po përfaqëson këta zotërinj. 

Morris ishte i etur për të mësuar më shumë rreth DVD-ve dhe provave fizike në lidhje me pretendimet befasuese të bëra nga sinjalizuesit. Ai shtroi pyetjen se ku mbaheshin aktualisht këto prova dhe nëse publiku do të kishte ndonjëherë mundësinë për t’i parë ato.

Joshua Reid u përgjigj duke zbuluar se provat, në formën e DVD-ve dhe materialeve të tjera, konsideroheshin si një “policë sigurimi”. Kjo do të thoshte se provat ishin të sigurta në duart e dy studiuesve të shquar të UFO-ve. Për më tepër, Reid konfirmoi se këta studiues jo vetëm që kishin parë provat, por edhe kishin verifikuar vërtetësinë e tyre, që ishte një faktor i rëndësishëm që kontribuonte në rritjen e interesit për këtë çështje.

Morris ishte i etur për të mësuar më shumë rreth DVD-ve dhe provave fizike në lidhje me pretendimet befasuese të bëra nga sinjalizuesit. Ai e pyeti Reidin se ku mbaheshin aktualisht këto prova dhe nëse publiku do të kishte ndonjëherë mundësinë për t’i parë ato.

Joshua Reid u përgjigj duke zbuluar se provat, në formën e DVD-ve dhe materialeve të tjera, konsideroheshin si një “policë sigurimi”. Kjo do të thoshte se provat ishin të sigurta në duart e dy studiuesve të shquar të UFO-ve. Për më tepër, Reid konfirmoi se këta studiues jo vetëm që kishin parë provat, por edhe kishin verifikuar vërtetësinë e tyre, që ishte një faktor i rëndësishëm që kontribuonte në rritjen e interesit për këtë çështje.

Një nga studiuesit e shquar të UFO-ve që ka ndarë njohuritë e brendshme mbi UAP-të është gazetari investigativ Ross Coulthart. Është mjaft e pasigurt nëse Coulthart posedon këtë provë DVD, por ai zbuloi se ekziston një UFO e madhe në posedim të Shteteve të Bashkuara që nuk mund të zhvendoset, dhe ai e di vendndodhjen e anijes. Ross përmendi ekzistencën e inteligjencës jo-njerëzore që angazhohej me Tokën për një kohë të gjatë dhe rikuperimin e objekteve të caktuara, por ai nuk mund të zbulonte detaje specifike për shkak të shqetësimeve rreth zbulimit të teknologjive të avancuara.

Në një episod të fundit të ” The UFO Podcast “, prezantuesi Andy u angazhua në një bisedë që nxiti mendime me Ross. Diskutimi u përqendrua rreth fshehtësisë rreth shikimeve të UFO-ve dhe njohurive të qeverisë. Ross, i cili ka njohuri të thella për këtë çështje, ndau këndvështrimin e tij se pse disa detaje mbeten të pazbuluara.

Andy filloi duke adresuar një pyetje kritike që ka qenë në mendjen e shumë entuziastëve të UFO-ve: vendndodhjen e anijes misterioze. Ai e pyeti Rossin nëse ai mund të zbulonte se ku po mbahej zanati.

Ross u përgjigj: “Më lejoni t’ju them, nuk mund t’ju them se në cilin vend ndodhet; nuk eshte Amerika. Por ajo që mund t’ju them është se vendi ku ruhet përdoret për një qëllim tjetër që është një qëllim lavdërues që është po aq në interesat tuaja në vendin tuaj në MB, aq sa është në vendin tim në Australi dhe në Amerikë. Arsyet e thjeshta janë se ka përdorime të tjera për vendin ku ruhet ky objekt dhe ne mund të përfundojmë me një skenar stuhie të tipit Area 51, nëse do të dilnit dhe do ta njoftonit.”

Ross vazhdoi të shpjegojë pasojat e mundshme të zbulimit të një informacioni të tillë, duke përfshirë incidentet ndërkombëtare dhe kërcënimet ndaj sigurisë së personelit në objekte. Ai gjithashtu theksoi rëndësinë e mbrojtjes së burimeve, duke u mbështetur në përvojën e tij si gazetar që merret me inteligjencën e ndjeshme.Është interesante se Steve Sprague, një studiues i UFO-ve që studioi fenomenin UAP për 30 vjet, pohoi se një ekzekutiv i hapësirës ajrore do të dilte dhe do të ndante informacionin gjatë seancës dëgjimore të Kongresit të korrikut 2023 mbi UAP-të. Ky insajder i paidentifikuar përshkruhet si një ekzekutiv i nivelit C brenda kompanisë me bazë në Shtetet e Bashkuara, e cila, sipas Sprague, është një firmë e lartë e teknologjisë aliene të inxhinierisë së kundërt.Sipas insajderit, alienët jo vetëm që ekzistojnë, por kanë qenë të pranishëm në Tokë për të paktën pesë mijëvjeçarë, nëse jo më gjatë. Në mënyrë befasuese, individi zbuloi ekzistencën e të paktën dy qytetërimeve që banojnë aktualisht në planetin tonë: njerëzit dhe një grup i njohur si “Ganzi”, me origjinë nga një pjesë e largët e galaktikës sonë, afërsisht dyzet vjet dritë larg. Ganzi karakterizohen si qenie të avancuara teknologjikisht që zotërojnë njohuri që tejkalojnë aftësitë e njerëzimit.Insajderi preku edhe njoftime të rëndësishme presidenciale që kanë ndodhur, duke hedhur dritë mbi ndërgjegjësimin e qeverisë së Shteteve të Bashkuara për këto zhvillime. Në raste të ndryshme, presidenti Biden thuhet se u informua për teknologjitë e përparuara të rikuperuara nga Ganzi. Konferencat përfshinin demonstrime të lazerëve të aftë për arritje të jashtëzakonshme, të tilla si nxjerrja e elementeve direkt nga xeherori dhe analizimi i të dhënave biologjike dhe gjeologjike.Videot e këtyre konferencave supozohet se ekzistojnë, ku njëra tregon Biden duke ndërvepruar me tre qenie Ganzi përmes një pajisjeje të vogël të vendosur në veshin e tij. Veçanërisht, një nga individët që shoqëronte qeniet ishte John Podesta, i cili më vonë mori rolin e Këshilltarit të Lartë për Inovacionin e Energjisë së Pastër. Insajderi gjithashtu lidhi përparimet në energjinë e shkrirjes dhe teknologjinë lazer me përpjekjet e kompanisë në inxhinierinë e kundërt të teknologjisë Ganzi.Sprague shkroi, ” Data 4 – 19 maj 2022, Biden tani është në Alaska dhe u ndal për të furnizuar me karburant në bazën e përbashkët Elmendorf-Richardson. Kjo video është më e pabesueshme nga të gjitha. Biden takohet me tre nga Ganzi. Biden vendos një pajisje të vogël në vesh dhe një bisedë ndodh pa zë. Videoja zgjat nëntë minuta dhe më pas katër persona hyjnë në zonë. Një nga njerëzit është John Podesta. Tre të tjerët nuk dihen. Qeniet largohen dhe video mbaron. Në shtator të vitit 2022, Biden emëron Podestën si Këshilltarin e Lartë për Inovacionin e Energjisë së Pastër. 14 dhjetor 2022, Amerika ka një përparim në shkrirje. Për të arritur këtë arritje shkencore – përdoret një lazer. Ky lazer ka veti ‘unike’. ”Pretendimet e Sprague nuk mund të verifikohen; megjithatë, është e sigurt se ekziston një anije aliene dhe Shtetet e Bashkuara kanë hyrë me sukses në brendësinë e saj. Dr. James Lacatski, një oficer i inteligjencës i DIA-s në pension, i cili themeloi programin e UFO-ve që funksiononte nga viti 2008 deri në 2010, e ka konfirmuar këtë. Ai deklaroi se anija posedon një konfigurim të thjeshtë të përshtatshëm për fluturim aerodinamik, por i mungojnë karakteristikat konvencionale si motori, krahët, hyrjet, shkarkimet ose rezervuarët e karburantit.