Një entuziast i UFO-ve kujton përvojën e ‘kohës së humbur’ në Skoci në 1993


David Paton beson se ai pati një takim të botës tjetër ndërsa po udhëtonte për në shtëpi një natë më shumë se 30 vjet më parë.51-vjeçari, i cili tani është anëtar i një grupi UFO-sh në veriperëndim të Anglisë, kujton gjallërisht momentin kur mbërriti në shtëpi një natë në 1993, pasi kishte përjetuar një periudhë të pagabueshme të kohës së humbur.

Ai kishte qenë duke punuar në një restorant në Kinross, Skoci në atë kohë dhe po kthehej pasi i dha një ashensor njërit prej kolegëve të tij në shtëpi kur ndodhi incidenti.

“Unë shkova nga Dunfermline në Kinross, që është rreth 10 milje, në një shtrirje relativisht të re të rrugës,” tha ai për The Oldham Times . “Unë e bëra këtë rrugë çdo natë, por vetëm këtë një natë dola në rrugë saktësisht në orën 23:00, e di sepse shikova kohën.”

“Normalisht më duhej gjysmë ore për të shkuar në shtëpi, sigurisht jo më shumë se gjysmë ore. E bëja këtë çdo natë, ose të paktën pesë/gjashtë herë në javë, dhe e njihja atë rrugë si në pjesën e pasme të dorës.”

“Këtë një natë më kujtohet se kam vozitur në rrugë, por nuk mbaj mend që kam dalë nga ajo, nuk mbaj mend asgjë nga ai udhëtim dhe nuk kam arritur në shtëpi deri në orën 4 të mëngjesit.”

Me të mbërritur në shtëpi, ai ishte i hutuar kur gjeti nënën e tij të shqetësuar se ku kishte qenë, pavarësisht se nuk mbante mend ndonjë gjë që i kishte ndodhur në të vërtetë.

“Ishte katër në mëngjes, [nëna ime më pyeti] ‘ku ke qenë?’”, kujton ai.

“Absolutisht jo një e dhënë, vërtetë për jetën time, tre orë e gjysmë/katër orë më mungojnë nga jeta ime.”

Paton tani beson se ai mund të jetë rrëmbyer nga alienët atë natë.

“Pse? Nuk kam asnjë ide, me të vërtetë asnjë ide,” tha ai.