…”Një foto..një shpirt i humbur.. një dashuri e kërkuar….!!!”


Pirro Minella Millona

…”Një foto..një shpirt i humbur.. një dashuri e kërkuar….!!!”

….Duke shfletuar albumin e kujtimeve, diku u ndal gjate ne nje foto te hershme

Ishte Ai, Ai, qe i solli ato dritherimat e para te dashurise pasionante, ate dashuri qe cdo dite merrte jete, ushqehej me shpirterat e tyre.

Por sot…..

Ahh….. vetwm kjo foto.

Një shpirt i humbur, zor se flet, nuk ka më jetë nuk ka me gjalleri, është i vdekur.

Nga fotoja ata sy të tij tregonin besim tek ajo, kishin garancine të atyre syve që shprehnin aq shumë. Po ajo e ndjen shikimin e tij qe e perfshijne ate komplet e mbeshtellin me ngrohtesine e tyre

Po .Ai gjithmone e priste atje tek kreu i rruges se tyre me një trendafil ne doren qe i dridhej pak.

Por sot larg prej saj nuk pret me ate aromen e saj, qe e donte aq shume, qe e puthte pikerisht aty ne gushe ku grumbullohej tere nektari i saj.

Sot rreth tij nuk ka kuptim asgje, asgje nuk leviz, cdo gje eshte vyshkur. Edhe ajri nuk është më i lehtë, nuk perkeledh me fytyren e saj është tepër i rëndë, dëshperues.

Kthen koken per rreth mos valle foli me ze te larte:

-Ti je i imi pëshperiste ajo në kraharorin e tij dhe ai i përkeledhte përsëri floket dhe përseri e puthte me afsh.

Fjalët e tij duken të një të cmenduri, po ai e dashuron fort atë. Shikimi i tij perpin cdo gjë ai pret atë dhe nga larg bie ne sy trendafili i bardhe ne doren e tij qe e kerkon.

Kjo është historia e tyre e dashurisë, asgjë nuk e pengon dot të lulezoje ajo të rritet të marrë jetë nga shpirtërat e tyre.

-Merr doren time -belbezon ajo-me premto si dikur se cdo gje do te shkoje mire si atehere ne netet e bardha plot hene, kur shijonin mjaltin e dashurise.

-Më mbaj fort, ngjitur teje ashtu puthitur të dy trupat akoma ëndrroj

Hap sytë dhe veshtron, jo nuk di te dashuroj me si atehere, jam e lodhur.

Dashuria jote me cmendi.

-Të lutem mjaf , me mjaft

Por pendohet perseri në rrembat e saj rrembyshëm kalon përsëri ajo dashuri. Do desha gjithë këtë sikur tërë arin të të afroja, pëër këtë dashuri.

….Edhe sikur te mos te te interesonte pasuria ime ari vezullues,

mos harro jam aty ulur tek porta do të jem duke të pritur Ty….

About Post Author