Një grua martohet me ngjyrën rozë në pamundësi për të gjetur partnerin perfekt


Një grua martohet me ngjyrën rozë Në pamundësi për të gjetur partnerin perfekt

Në pamundësi për të gjetur partnerin perfekt (njerëzor).

Kitten Kay Sera vendosi të martohej me ngjyrën rozë.

Me kalimin e viteve kemi dëgjuar për njerëz që martohen me çdo gjë, nga qentë tek ura, por nuk kemi dëgjuar kurrë për dikë që është përdorur për të lidhur nyjën me një ngjyrë të mirëfilltë.

Kitten Kay Sera, e cila pohon se është në një lidhje me ngjyrën rozë për më shumë se 40 vjet, u martua me të gjatë një ceremonie intime martese në Las Vegas më 1 janar.

Nuk është çudi, gjithçka në dasmë ishte rozë, duke përfshirë fustanin e nuses, makinën, të ftuarit, vendin, tortën e dasmës dhe pothuajse gjithçka tjetër. Ndërsa jo të gjithë e kanë mbështetur vendimin e saj për t’u martuar me ngjyrën rozë, Sera pohon se njerëzit duhet të bëjnë gjithmonë atë që duan të bëjnë, pavarësisht se çfarë mendon dikush tjetër.

“Bëni argëtim me të! Hani një top,” tha ajo. “Ju jeni këtu vetëm për pak kohë. Kalofshi mirë.”


About Post Author