Një krijesë e vogël e ngjashme me humanoidin e kapur në kamerën e gjurmëve në Australi


Çfarë saktësisht është kjo gjë? Kredia e imazhit: YouTube / MrMBB333Një kamerë gjurmësh e aktivizuar me lëvizje ka kapur atë që duket të jetë një krijesë e vogël humanoide që shikon nga errësira.Pamjet, të cilat u regjistruan më 21 tetor pranë Sydney, Australi nga një kamerë e natyrës së kafshëve të egra me vizion nate, iu dërguan së fundmi YouTuber MrMBB333 për analizë.

Ajo tregon diçka të pazakontë në këndin e poshtëm të majtë – një krijesë e vogël si humanoide që shikon nga gjethet me dy sytë e saj që shkëlqejnë në errësirë ​​ndërsa koka e saj lëviz nga njëra anë në tjetrën.

Kjo lëvizje duket se ka qenë përgjegjëse për aktivizimin e sensorit të lëvizjes në kamerë.

Sigurisht, duke pasur parasysh rezolucionin e ulët dhe errësirën, është shumë e vështirë të dallosh saktësisht se çfarë është krijesa – ekziston çdo mundësi që të jetë thjesht një kafshë si një opossum që është ndriçuar në atë mënyrë që t’i japë asaj pamjen e një humanoid i vogël.

Thënë kjo, sigurisht që është një video interesante (dhe rrëqethëse) dhe një shpjegim përfundimtar mbetet i pakapshëm.

About Post Author