Një mall që bredh me erën!Laureta Malaj


Laureta Malaj

Erës së largët kur ju të më shpini ,

flladit të natës ëndrrat të më zgjoni .

Mes yjeve që ndizen e shuhen pa mbarim

heshtjen e qiellit do gjeni shpirtin tim .

Rrugët e pafundme të mbushura me mall .

Kujtimet e bukura që kurrë dot s’i ndal.

Në valët e detit ,me valët përpiqem,

e ndoshta në erë ,të gjendem të rilindem.

Arome e lulesh që sapo çel ,

më mer me vete ,më sjell në tjetër vend .

Dhe erës së largët në vendin tim më çon .

Aty ku ndodhet shpirti ,fillon edhe e zgjon !